MagyarBrands díjat kapott a XIXO!

2014-ben, az Év Terméke díj után, a MagyarBrands elismerést is elnyerte az alig másfél éve bevezetett XIXO üdítőital márka. A HELL ENERGY PET palackos üdítőitalai – melyek ice teákból, limonádékból és ízesített vizekből állnak – igen rövid idő alatt váltak a fogyasztók széles körében ismertté és közkedvelté, amit a most elnyert kitüntetés is mutat.

Idén ötödik alkalommal díjazták MagyarBrands elismeréssel azokat a magyar vonatkozású márkákat, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek mind nemzeti, mind nemzetközi viszonylatban is. A programban részt vevő márkák önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése és ismertség fókuszú fogyasztói kutatás alapján kapták meg az elismerést. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás,) valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) alapján a XIXO igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP200 fogyasztói márka egyike legyen.

A 2010-ben életre hívott MagyarBrands program legfőbb célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hazai termékekre. A magyar fogyasztók számára egyre fontosabb, hogy az általuk megvásárolt árukkal hozzájáruljanak a hazai vállalatok és ezzel Magyarország gazdaságának fejlődéséhez. A MagyarBrands hazai márkákat díjaz, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

„Idén már a második elismerést kapja a XIXO márkánk, amit csupán tavaly nyár elején vezettünk a piacra. Úgy gondolom, hogy az ilyen, elsősorban a fogyasztók visszajelzésén alapuló díjak az elsődleges visszajelzések számunkra, hogy jó úton járunk. A XIXO márka által képviselt értékek, a kiemelkedő minőség, a megfelelő szakértelem és a fogyasztók igényeinek kielégítésére irányuló folyamatos törekvés eredményeképp könyvelhető el ez az elismerés. Büszkék vagyunk arra, hogy másfél év alatt a márkánk nem csak ismertté, de közkedveltté és elismerté is vált a fogyasztók széles körében.” – mondta el Fodor Imola Lilla, marketingigazgató.

A díjazott márkákhoz kapcsolt értékek olyan kézzel fogható előnyt jelentenek, amely révén növelhető a termékek megbízhatósága, elismertsége.

még több hír

2015-ben is MagyarBrands elismerésben részesült a XIXO

2014 után, idén ismét elnyerte az üdítőitalok fiatal hazai márkája, a XIXO a MagyarBrands elismerést. A prémium magyar üdítőital gyártója,…

Az Év Terméke 2014 díjjal jutalmazták a XIXO jegesteákat

Tegnap este ünnepélyes gála keretében immár harmadik alkalommal adták át a Product of the Year / Az Év Terméke Díjakat.…

A 2016-ban 10 éves HELL „kiváló fogyasztói márka” kategóriában elnyerte a magyarbrands díjat!

Az idén tizedik születésnapját ünneplő HELL ismét elnyerte a MagyarBrands díjat. Idén először immár három kategóriában díjazta a szakmai bizottság…
további hírek