Gyár

A kiváló minőségű XIXO üdítőitalok a cég Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, páratlan német gyártástechnológiával felszerelt üzemében, az FSSC 22000 élelmiszerbiztonsági előírások legszigorúbb betartásával készülnek. A mára összesen 4 CAN, illetve 1 PET palackok töltésére alkalmas gyártósorával felszerelt létesítmény európai viszonylatban is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A PET töltősor napi kapacitása 360 000 palack, melybe 2018-ban egy nagyszabású beruházás keretein belül, hosszas fejlesztéseket és 1 éves tesztelést követően, új hűtőrendszer és automata habosító került beépítésre, valamint a fúvóformák is lecserélődtek, hogy a 1,5 literes dizájnpalackokba tökéletes, hosszan tartó szénsavassággal bíró italok kerüljenek. A gyárkomplexum jelenleg napi 7 millió alumínium italdobozt tölt meg, mely dobozok a cég saját tulajdonában lévő, 2017-ben átadott italdobozgyárából, a QUALITY PACK-ból érkeznek. A 42 000 négyzetméteren elterülő üzemben évi 1,5 milliárd darab 250 ml-es alumínium italdoboz és doboztető készül, amelyekhez 100%-ban újrahasznosított alapanyagokat használnak fel. A gyár megépülésévél a cég kijelentheti, hogy termékeit külső forrás igénybevétele nélkül, teljes mértékben maga állítja elő. Az összehangolt munkafolyamatoknak köszönhetően 2019-ben a XIXO-t gyártó HELL ENERGY Magyarország Kft. töltőüzeme és italdobozgyára közösen nyerte el az Év Gyára versenyen a Legeredményesebb gyártástámogató kategória díjat.

A XIXO egyedi ízvilágát a kiváló minőségű alapanyagok és – a vezetékes víz mellett – a gyár területén megtalálható 6 mélyfúrású kútból származó kristálytiszta víz biztosítják. Az üdítőital-gyártás folyamatát kiváló szakemberek felügyelik, ügyelve arra, hogy csakis a hibátlan minőségű termékek jussanak el a fogyasztókhoz. Az előállítási folyamat minden másodperce szigorú előírások szerint zajlik. A rendszer önmagától képes arra, hogy ha bármely ponton fennakadást észlel, azonnal reagáljon és optimalizálja a gyártási mechanizmust.

A cégcsoport a termékek szállítását a BHS Trans Kft. közreműködésével végzi, illetve a 2019 tavaszán átadott, teljesen automata magasraktárban folytatja az elképesztő mennyiségű energia- és üdítőital tárolását.