* A Magyarországon kapható számos hasonló, teakivonatot tartalmazó italhoz képest, melyek listáját keresse a melyek listáját keresse a részletek menüpont alatt.

 

Közeledik a nyár és vele a finom jegesteák időszaka. Ha te is szeretnél kíváló minőséget választani, akkor  tökéletes helyen jársz! Jegesteáink természetes teakivonattal készülnek. Teatartalmuk 2x több, mint számos itthon kapható jegesteának.* Legyen szó fekete, zöld vagy rooibos teáról, a XIXO jegesteák magával ragadó ízét a valódi gyümölcs kivonat garantálja.

Az egyedi receptúrával készült XIXO prémium szénsavas frissítők a márkától megszokott kiváló minőséget nyújtják elérhető áron. A frissítők a legkedvelt ízekben kaphatók, nem tartalmaznak tartósítószert, a nem zero termékek édesítése sztíviával és fruktózzal történik, aszpartám felhasználása nélkül.

*A Magyarországon kapható számos hasonló, teakivonatot tartalmazó italhoz képest, melyek listáját keresse a www.xixo.hu weboldalon.

 

* A Magyarországon kapható számos hasonló, teakivonatot és gyümölcslét tartalmazó italhoz képest, melyek listáját keresse a melyek listáját keresse a részletek menüpont alatt.