A 2021. JANUÁR-MÁRCIUSI DARABELADÁSOKAT TEKINTVE ÉLEN ÁLLÓ XIXO* MEGÚJULT CSOMAGOLÁSSAL VÁRJA A MINŐSÉGI JEGESTEÁK KEDVELŐIT. A XIXO ICE TEA TERMÉKCSALÁD TAGJAI VALÓDI GYÜMÖLCSTARTALOMMAL, ÉS TERMÉSZETES TEAKIVONATTAL KÉSZÜLNEK. AZ ALUDOBOZOS ÉS 1,5 LITERES KISZERELÉSŰ JEGESTEÁK MEGÚJULT CSOMAGOLÁSSAL KERÜLNEK MÁJUS HÓNAPTÓL FOLYAMATOSAN A BOLTOK POLCAIRA.
ÉS HOGY MI A XIXO JEGESTEÁK TITKA? TITOK NINCS, CSAK RENGETEG JÓ ÍZŰ, MINŐSÉGI ÖSSZETEVŐKKEL KÉSZÜLT, ELÉRHETŐ ÁRÚ FRISSÍTŐ!

AZ ALUDOBOZOS TEÁK TERMÉSZETES TEAKIVONATTAL ÉS VALÓDI GYÜMÖLCSLÉVEL KÉSZÜLNEK, HOGY IGAZÁN FRISSÍTŐ ÉLMÉNYT NYÚJTSANAK, RÁADÁSUL NEM TARTALMAZNAK SEM MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEKET, SEM TARTÓSÍTÓSZERT VAGY ASZPARTÁMOT. A 250 MILLILITERES, 100 SZÁZALÉKBAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ALUMÍNIUMDOBOZOS CSOMAGOLÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN PEDIG KÖNNYEDÉN BÁRMIKOR BÁRHOVA MAGADDAL VIHETED KEDVENC ÍZEDET.

MEGSZOMJAZTÁL? VÁLASSZ EGYET A XIXO ICE TEÁK 11 KÜLÖNBÖZŐ, FRISSÍTŐ ÍZÉBŐL:

HA PEDIG ODAFIGYELSZ A CUKORBEVITELRE, DOBJ BE EGY XIXO ZERO ICE TEÁT! VÁLOGASS KEDVEDRE A BARACKOS, CITRUSOS ÉS MANGÓS ZERO ÍZEK KÖZÜL!

KERESD A BOLTOKBAN VAGY RENDELD MEG WEBSHOPUNKBÓL!

* A NielsenIQ piackutató 2021. január-márciusi adatai alapján a teljes hazai kiskereskedelemben értékesített darabszám alapján. A kiskereskedelmi index nem terjed ki a vendéglátóipari egységek forgalmára.