A húst hajszálvékony szeletekre vágjuk, egy tálba tesszük, és rálocsoljuk az olívaolajat. A római köményt, a koriandert, a szerecsendiót, a fahéjat, a fokhagymaport, a köményt, a füstölt paprikát és a sót összekeverjük, és beledörzsöljük a húsba a fűszereket. Legalább 1 órára hűtőbe tesszük, de még jobb, ha előző nap bepácoljuk a húst.
A lila hagymát karikára vágjuk és lesózzuk. A paradicsomot és a salátát felszeleteljük, a kígyóuborkát ferdén karikákra vágjuk, majd hosszában vékony szeleteket vágunk belőlük, a káposztát pedig lereszeljük.
A csípős szószhoz összekeverjük a ketchupot, a darált csípős paprikát és a vizet. A joghurtos szószhoz pedig a joghurtot a snidlinggel és a sóval.
Felforrósítunk egy serpenyőt, és közepesen erős lángon 4-5 perc alatt megsütjük benne a húst. Ha szükséges, rakhatunk még egy kevés olajat a serpenyőbe, de a húson már van olaj.
Ha megsült a csirke, összeállítjuk a dönert. A tortilla közepére tesszük a húst, megpakoljuk a zöldségekkel és meglocsoljuk a kétféle szósszal. Alulról behajtjuk a tortillát, majd oldalról feltekerjük, és már haraphatjuk is.
Az elkészült tortillát XIXO Cola Zero tálaljuk.