Miért ne?

Miért ne tudhatnád meg miből készülnek a XIXO italok? Miért ne lenne attól finomabb a kedvenc XIXO jegesteád, mert tudod mennyi gyümölcsöt tartalmaz? Miért ne számolhatnánk meg együtt a buborékokat a XIXO Colaban? Tényleg, miért ne?

Jegesteáink természetes teakivonattal készülnek. Teatartalmuk eltérő, nagy többségükben 0,2% feletti. Ez az iparági átlag kétszerese.
XIXO jegesteákban a gyümölcslé tartalma 1%, ami az iparági átlag tízszerese.
A XIXO jegesteák cukortartalma 8g/100 ml
A XIXO termékek megalkotásakor arra törekedtünk, hogy italkínálatunkból a család minden tagja megtalálja az egészségi állapotának, életkorának megfelelő terméket. Italaink csökkentett kalóriatartalmúak, jegesteáink valódi teakivonattal és gyümölcstartalommal, míg szénsavas italaink sztíviával és gyümölcscukorral készülnek. Valamennyi termékünk allergén- és GMO-mentes.
A 250 milliliteres XIXO jegesteáknál a tartósítást pasztörizálással, azaz hőkezeléssel oldjuk meg, a szénsavas termékekben pedig a szénsav gondoskodik erről, így semelyik 250 milliliteres csomagolású termék nem tartalmaz semmilyen tartósítószert. Az eljárás során meghatározott ideig magas hőmérsékletre (legalább 71 Celsius fok) melegítjük az italt, így biztosítjuk a magas termékminőséget és a termékek szavatosságát.
A PET palackos XIXO jegesteák esetében a hosszan tartó minőség megőrzése az élelmiszergyártásban gyakran alkalmazott és ismert tartósítószerekkel történik. Ugyanakkor a 250 milliliteres dobozos termékeink nem tartalmaznak tartósítószert, itt hőkezeléssel oldjuk meg a tartósítást, kizárólag ezeken a termékeken tüntetjük fel a tartósítószer-mentességet.
Termékeinket minőségi alapanyagokból itthon gyártjuk, egyedülálló módon saját töltőgyárunk, raktárunk és italdobozgyártó üzemünk is van. Ez az egyedülálló kombináció teszi lehetővé, hogy termékeinket magas minőségben, de kedvező áron kínálhassuk fogyasztóinknak, hogy például minden családi összejövetelen a XIXO termékek tegyék még tökéletesebbé az együtt eltöltött időt.