Akár 10 millió forintot is rejthet egy XIXO-üdítő

Akár 10 millió forintot is rejthet egy XIXO-üdítő

Nagyszabású nyereményjátékot indít a XIXO

Elstartolt a XIXO történetének eddigi legnagyobb nyereményjátéka, amelynek keretein belül több mint két hónapon át sorsolnak ki értékes nyereményeket a résztvevők között; így például Samsung TV-t, Xiaomi Rollert, Playstation 5-öt és akár a 10 millió forintos fődíjat is elnyerhetik a szerencsések.

2024 május 6-tól nyári promóciót hirdet a XIXO „Szurkolj és nyerj a XIXO-val” címmel, amely a márka történetének eddigi legnagyobb nyereményjátéka is egyben. A részvételhez nem kell mást tenni, mint vásárolni egy vagy több XIXO üdítőitalt és feltölteni a nyitófülben található promóciós kódot a www.xixojatek.hu weboldalra.
A játék ideje alatt a feltöltők között több mint 5000 darab nyereményt sorsolnak ki, amely során számos nyári slágerkiegészítőt lehet elnyerni: például XIXO focilabdát, XIXO baseball sapkát vagy XIXO szurkolói pólót. Ugyanakkor a nagy értékű heti nyereményekből sincs hiány: így például gazdára találhat Samsung TV, Playstation 5, Xiaomi Roller vagy egy 50 000 forintos Decathlon-utalvány. A legszerencsésebb játékos pedig végül hazaviheti a XIXO nyereményjáték fődíját, azaz 10 millió forintot, mely átutalásra kerül a nyertes bankszámlájára a játék lezárását követően.

A promócióban a XIXO Tutti Fruity, Tutti Fruity Apple, Cactus és Watermelon, a XIXO Lemonade és Pink Lemonade, valamint a XIXO Cola, XIXO Cola Zero és a XIXO Orange üdítőitalok vesznek részt.  A pontos terméklista és a további részletek megtalálhatók a www.xixojatek.hu oldalon.

„2024-ben a XIXO büszkén áll az elkötelezett szurkolók mellé, táplálva az összetartozás lángját, ami mindannyiunkat egyesít. Ezekben az izgalmas pillanatokban emeljük magasra XIXO üdítős dobozainkat és szurkoljunk kedvenc csapatainknak, ünnepelve azt a köteléket, ami minket, a szurkolók családját összeköti.” – mondta el Vecsei Márton, a XIXO márkavezetője.

A XIXO nyereményjátéka 2024. május 6-tól július 14-ig tart.

A promócióval kapcsolatos videó ezen a linken érhető el.

Szurkolj és nyerj a XIXO-val!

 

 

Az elmúlt években a XIXO márka a magyar üdítőitalpiac meghatározó szereplőjévé vált. A márka 2023-ban – 10. születésnapját ünnepelve – történelmi magasságokba jutott. A XIXO Magyarország legnépszerűbb jegestea márkája* és szénsavas üdítőivel is egyre több rajongót szerez magának a márka úgy, hogy a Tutti Fruity terméke a magyar piac legnépszerűbb** non konvencionális ízesítésű szénsavas itala. A magyarországi sikereken túl, a XIXO ma már több mint 20 országban érhető el.

*Nielsen 2023-as adatok összesített éves darab eladásai alapján.

**Nielsen 2023-as adatok összesített éves darab eladásai alapján.

még több hír

Kattanj rá erre is! – Megérkezett az új XIXO Tutti Fruity Apple, izgalmas alma- és tuttifrutti ízzel!

Budapest, 2023.01.18. – Mindössze 1 évet kellett várni a XIXO következő innovációjára. A 2022-es év elején bevezetett, majd hamar a…

Megújulás kívül-belül

Tavaszi megújulásról már hallottunk, de miért ne lehetne őszi is? A XIXO most az őszi megújulás jegyében kívül-belül változtatott két…

A XIXO három szénsavas itala is Superior Taste Award elismerésben részesült

Két csillagos Superior Taste Awarddal, azaz a kiemelkedő ízért járó nagydíjjal ismerte el a magyar XIXO szénsavas ital termékcsalád három…
további hírek