Ismerjétek meg a XIXO új családi csomagját és a márka új arcát!

A családi csomagban 24 darab, 250 ml-es aludobozos italt vásárolhatnak meg. A XIXO Cola, Cola Zero, Őszibarackos fekete tea, Őszibarackos Zero fekete tea, Citromos fekete tea, Cseresznye-Vaníliaízű fekete tea családi kiszereléseket választók amellett, hogy hazánk egyik kedvenc italmárkájára szavaznak, az aludobozos, végtelenszer újrahasznosítható csomagolással a környezetvédelem mellett is leteszik a voksukat.

  • Kihagyhatatlan áron

 

  • Hazai termék

 

  • Környezettudatos csomagolás

 

  • Praktikus kiszerelés

Cégünk valódi lépéseket tesz a környezetvédelem terén és tényleg fenntartható megoldásokat választ. Hogy ne termeljünk italainkkal feleslegesen hulladékot, 2021. január 1-jétől olyan alumíniumdobozba csomagoljuk termékeinket, amelyek igazoltan újrahasznosított alumíniumból készülnek, és továbbra is 100%-ig újrahasznosíthatók.

Fenntartható szemléletünknek köszönhetően, a világon az első italgyártóként alkalmazzuk majd a minden bizonnyal ’legzöldebb’ csomagolást!

Az újrahasznosított alumínium alapanyagra való áttéréssel csökken a környezet terhelése, hiszen a visszagyűjtött és felhasznált alumínium legalább egyszer már biztosan volt fogyasztói termék. Minél nagyobb az újrahasznosított tartalom, annál jobb a környezet számára!

Éppen ezért is esett a választásuk Lékai-Kiss Ramónára, akivel közösen forgattuk le a XIXO legújabb reklámfilmjét. Ramóna immáron a XIXO csapatát erősíti, akinek személyében nem csak egy környezettudatos családanyát, de egy pörgős műsorvezetőt választottunk a márka arcának.