Lékai-Kiss Ramóna a XIXO új arca!

Budapest, 2020. november 17. – A XIXO márka nyáron kezdődött megújulásának újabb mérföldköve a november közepén indult reklámkampány, melynek főszereplője napjaink egyik leginkább foglalkoztatottabb színész-műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna.  Az aludobozos családi kiszerelést népszerűsítő kampány TV-ben, online felületeken, valamint eladáshelyi eszközökön látható november és december folyamán.

Novembertől a XIXO még többet ad a jóból! A fogyasztók több nagy áruházláncban is találkozhatnak a legkedveltebb XIXO szénsavas italokkal és jegesteákkal 24 darabos családi kiszerelésben, melyeket most kedvező áron kínál a hazai gyártó. A családi csomag bevezetését nagyszabású kommunikációs kampány kíséri Lékai-Kiss Ramóna főszereplésével, aki a XIXO márkanagyköveteként népszerűsíti a környezettudatos csomagolásban elérhető üdítőket.

“Nagyon örültem a XIXO megkeresésének, mert számomra nagyon fontos, hogy egy olyan magyar márkát képviselhetek, mely nem csak a finom és minőségi termékeiről híres, de környezetünk védelméért és a fenntarthatóságért is lépéseket tesz. Családanyaként figyelek arra, hogy mit teszek a kosaramba, a kiváló minőség, jó ár mellett az is lényeges számomra, hogy az aludobozos csomagolás végtelenszer újrahasznosítható és a XIXO termékek januártól magas újrahasznosított tartalmú aludobozokban kerülnek a boltok polcaira.” – mondta el Lékai-Kiss Ramóna, a XIXO új márkanagykövete.

 

A Lékai-Kiss Ramóna főszereplésével készült kisfilm linkje:

https://www.youtube.com/watch?v=tvQJ57h1leE

még több hír

A “XIXO családi csomag játék – Facebook” nyereményjáték

Készen álltok egy kis játékra? Mutassátok meg, milyen gyorsak vagytok, és nyerjetek 2 db XIXO Családi Csomagot szabadon választott ízben,…

Nyerj egy tálca XIXO téli teat a Glamour nagykövettel

A tegnapi jó időt kihasználta a Glamour nagykövetünk és tett egy nagy sétát a tó körül. A gyaloglás után különösen…

A „XIXO 20 ősz nyereményjáték”

Napokon belül leleplezzük legújabb reklámfilmünket, és a bemutatóig még épp van időnk egy kis nyereményjátékra!  Az alábbi képen szerepel a reklámunk…
további hírek