Kattanj rá erre is! – Megérkezett az új XIXO Tutti Fruity Apple, izgalmas alma- és tuttifrutti ízzel!

Budapest, 2023.01.18. – Mindössze 1 évet kellett várni a XIXO következő innovációjára. A 2022-es év elején bevezetett, majd hamar a fogyasztók kedvencévé váló Tutti Fruity után, ismét nagyot húzott a magyar márka, amely bővítette portfólióját és bevezette a szénsavas, szintén koffeinmentes Tutti Fruity Apple-t.

A XIXO márka 2022-es újdonsága, a Tutti Fruity hatalmas sikert aratott a vásárlók körében januári bevezetése óta, hiszen ez lett hazánk kedvenc tuttifrutti ízű szénsavas üdítőitala*. Ennél a pontnál nem állt meg a magyar márka és most a gyümölcsös ízvilágot emeli új szintre egy kis csavarral. A nagysikerű, koffeinmentes Tutti Fruity mellett, megérkezett a termékcsalád legújabb tagja, a XIXO Tutti Fruity Apple, ami az alma és a tuttifruttiíz párosításával alkot tökéletes ízkombinációt.

A XIXO egy olyan márka, mely kiváló minőséget jó áron kínál a szénsavas ital és jegestea kedvelőknek, emellett sokat tesz a környezet védelméért és a fenntarthatóságért. Legújabb termékével pedig azokra a fogyasztókra is gondol, akik egy kis extra ízélményre vágynak, és akik a más kategóriából ismert alma-tuttifruttiízt koffeinmentesen szeretnék élvezni.

„A XIXO a folyamatos innovációról volt híres 2013-as indulása óta és büszkén mondhatjuk el, immáron 10 éves márkaként, hogy a nagysikerű XIXO Tutti Fruity után, megérkezett termékcsalád következő tagja, a XIXO Tutti Fruity Apple. Legújabb italunk esetében, a tuttifrutti édességéhez az alma enyhén savanykás íze harmonikusan párosul, így ezzel megkaptuk a tökéletes kombinációt, amire vágytunk. Természetesen ebben az újdonságban, a XIXO Tutti Fruity Apple szénsavas italban sincs koffein, se tartósítószer, van viszont többféle B-vitamin, illetve C-vitamin is.” – mondta el a XIXO új frissítőjéről Vecsei Márton, a XIXO márka vezetője.

A XIXO Tutti Fruity Apple januártól már a boltok polcain megtalálható 250 ml-es, végtelenszer újrahasznosítható aludobozos kiszerelésben.

*2022. év novemberi Nielsen adatok összesített éves darab eladásai alapján.

még több hír

Megújulás kívül-belül

Tavaszi megújulásról már hallottunk, de miért ne lehetne őszi is? A XIXO most az őszi megújulás jegyében kívül-belül változtatott két…

A XIXO három szénsavas itala is Superior Taste Award elismerésben részesült

Két csillagos Superior Taste Awarddal, azaz a kiemelkedő ízért járó nagydíjjal ismerte el a magyar XIXO szénsavas ital termékcsalád három…

Készüljünk a nyárra a XIXO legújabb, trendi ízével!

Limitált kiadású fúziós ízzel kedveskedik a minőségi jegesteák kedvelőinek a XIXO – júniustól elérhető a boltok polcain a görögdinnye-málna ízű…
további hírek