Budapest, 2018. május 13. – Az Önzetlenség napja alkalmából ismét összefogott a XIXO és a Baptista Szeretetszolgálat. Ezúttal 2000 darab XIXO Eperízű jegesteát osztottak ki az önkéntesek a Hősök terén megrendezett programok látogatóinak

Május elején a hirtelen jött kánikulára való tekintettel a Baptista Szeretetszolgálat önkéntesei XIXO jegesteát osztottak a járókelőknek a WESTEND City Center előtti téren. A megmozdulás sikerén felbuzdulva a piacvezető magyar üdítőital márka és a Szeretetszolgálat is képviseltette magát a május 13-án megrendezett Önzetlenség napján, ahol számtalan alapítvány és önkéntes vett részt a Hősök terén, így – Az összefogás jegyében 2000 darab XIXO Eperízű jegesteát osztottak szét az eseményen. Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója elmondta; a délutáni rendezvény ideje alatt leginkább a gyerekek szerették volna megkóstolni a XIXO üdítőitalát, de a programokra kilátogató családok is örültek a frissítőnek.

A XIXO és a Baptista Szeretetszolgálat akciója tovább folytatódik.

„A közterületi italosztások mellett hátrányos helyzetű iskolákban, sportnapokon, falunapokon és gyerektáborokban is adományoztunk frissítőket, valamint XIXO jegesteát biztosítottunk a Máltai Szeretetszolgálat, a „Segítünk” Mozgáskorlátozottak Alapítványa, a Bátor Tábor és az Alapítvány az Alapítványokért részére.” – mondta Baricz Dezső.


Scroll to Top