Budapest, 2018. május 5. A váratlan nagy melegben XIXO jegesteával frissülhettek fel a járókelők május 5-én. A Baptista Szeretetszolgálat önkéntesei 1500 üdítőt osztottak szét a WESTEND City Center előtti téren.

A hirtelen jött kánikulára való tekintettel május 5-én a magyar piacvezető üdítőital gyártó márka, a XIXO összefogott a Baptista Szeretetszolgálattal és 1500 darab jegesteát osztottak szét 8 önkéntes segítségével a WESTEND City Center bevásárlóközpont előtt. A helyszínen a hideg üdítőitalok mindössze másfél óra alatt el is fogytak. Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója elmondta; a járókelők nagyon örültek, hogy a szokatlan májusi melegben a XIXO Eperízű jegesteával frissülhettek fel.

A kezdeményezés sikerén felbuzdulva a Baptista Szeretetszolgálat a következő hetekben megismétli a XIXO üdítőitalok osztását a WESTEND City Center bevásárlóközpont előtti téren, ezen kívül a terveik között szerepel, hogy később olyan forgalmas helyeken is megrendezik az akciót, mint például a Deák Tér.


Scroll to Top