Miskolc, 2017. 12. 22. A karácsony az otthon melegéről, a család szeretetéről és a finom ételekről szól. Sajnos vannak azonban, akiknek nem adatott meg mindez. A HELL ENERGY Magyarország Kft. szívügyének érzi, hogy évről-évre segítséget nyújtson a rászorulóknak és a szeretet ünnepén egy kis boldogságot vigyen a nélkülöző gyerekeknek.

A HELL ENERGY Magyarország Kft. turisztikai beruházása, az Avalon Park tavaly nagyvonalú adománnyal segített a nehéz anyagi körülmények között élő gyermekeknek és családoknak szebbé tenni a karácsonyt. Idén a lokálpatriotizmusáról ismert cégcsoport ifjabbik italcsaládja, az üdítőitalgyártó XIXO adományozott édességet és új játékokat a Miskolc környéken élő rászoruló és beteg gyerekek részére. Az előző évhez hasonlóan, idén is három szervezethez jutottak el a meglepetés csomagok: a Miskolci Gyermekek Átmeneti Otthona, a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ és a Nagybarcai Különleges Gyermekotthon lakóinak arcára csaltak mosolyt az ajándékokkal.

A cég képviseletében a HELL ENERGY PR igazgatója, Tóth Eszter Anna és az Avalon Park brand managere, Cziczó Zsuzsanna adták át az adományokat:

„Cégünk számára nagyon fontos, hogy minél több segítséget nyújtsunk a rászorulóknak. December elején a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának adományoztunk egy infúziós pumpát, amire nagy szükség volt a klinikán, illetve 100 mikulás csomagot is szétosztottunk. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy karácsonykor hozzájárulhatunk ahhoz, hogy – ha csak egy kicsit is – szebb legyen az ünnep azoknak a gyermekeknek, akiknek évközben is sokat kell nélkülözniük.” – mondta Tóth Eszter Anna.


Scroll to Top