Már látható a TV2 kereskedelmi csatornán a XIXO idei karácsonyi reklámfilmje, mely a tavalyihoz hasonlóan humorral és új megközelítéssel dobja fel az ünnepi készülődést. A HELL fiatal üdítőmárkája ismét az innováció iránti elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot, ugyanis – Magyarországon elsőként – a werkfilm 360 fokos gömbpanoráma-kamerával készült, extra élményt és betekintést nyújtva a különleges környezetben forgatott film kulisszái mögé.

https://youtu.be/07yjFLUTETE

„A fő célkitűzésünk az volt, hogy elmozdítsuk a Mikulás karakterét és az őt körülölelő világ tradicionális jellemzőit egy modernebb, a tinédzser korosztály által is „klassznak” ítélt irányba. A Mikulás ajándékgyára modern, acélos, tükrözi a filmbéli Mikulás higgadt profizmusát, aki a nyugdíjba vonult rénszarvasok vontatta szán helyett már a motoros „rémtalpassal” közlekedik. A teát készítő manók különleges mozgáskultúrával lesznek úrrá bájos ügyetlenségeiken, miközben az unalomig ismert karácsonyi dallamok helyett ritmusos, lendületes zene támogatja a látottakat. A narráció – a Mikulás gondolatai – együtt él a korszerű vonulattal, ugyanakkor Papp János verses, mesés előadásmódjával tudatosan csempésztünk klasszikus értéket a filmbe, mint ahogyan a jól ismert jelmezeket sem reformáltuk meg. Így keletkezik egy friss, mégis hagyománykövető elegy, ami egy igazán különleges színfolt az ünnepi reklámpalettán.” – nyilatkozta a koncepcióról a reklám rendezője Szeljak György (OMG Visuals).

A XIXO idei karácsonyi reklámfilmjét a HELL legmodernebb technológiával felszerelt, professzionális gyárában forgatták, amit a több mint 30 fős stáb és a szereplők – igazi karácsonyi Mikulásgyárrá alakítva – két napra birtokba vettek. A profi jelmez- és díszlettervezőknek köszönhetően a letisztult, modern gyár olyannyira átalakult, hogy azt a gyár igazgatója is nehezen hitte el. A reklámfilmmel kapcsolatban Pantl Péter, a HELL ENERGY marketingigazgató elmondta: „Az OMG Visuals már több reklámfilmet készített a cégcsoportunk számára. A mostani munkájukkal is sikerült tükrözni a termékfejlesztésnél már jól ismert innovatív hozzáállásunkat és a tökéletességre való törekvésünket, hisz ismét egy olyan reklámfilmmel törjük meg a televíziós műsorszüneteket, amire mindenki felkapja a fejét.”

Ezzel az interaktívan forgatható gömbpanoráma-videóval betekinthetünk a forgatási munkálatokba és érdekes kulisszatitkokat is megtudhatunk:

https://youtu.be/AdrLTNMFcBo

„Az OMG Visuals csapata folyamatosan próbál újításokat becsempészni készülő anyagaiba, így a forgatási munkálatokat a hagyományos értelemben vett werkfilm mellett egy izgalmas kísérlet keretében gömbpanoráma videokamerával is megörökítettük, amely 6 darab nagylátószögű mini kamerából és az OMG Visuals teljesen saját tervezésű és gyártású gömbpanoráma vázából áll. Egy beszélgetést is felvettünk, amin a stáb egy része mesél a munkálatokról, érdekes háttér-információkat megosztva a nézőkkel. A felvételeket műsorszerűen egybeszerkesztettük, és ezzel tudomásunk szerint a világon elsőként készítettünk ilyen jellegű gömbpanoráma-videó műsort.” – tette hozzá Benyó György, az OMG Visuals gyártásvezetője.

A film készítését hagyományos werkfilm formájában is megtekinthetjük:

https://youtu.be/IvAVxYBaE5U

 Comment Off

( 83 ) Comments

Great stffu, you helped me out so much!

Stellar work there evyeorne. I’ll keep on reading.

bad insurance NJ car insurance worth per quotes auto insurance quotes free any employer

difference cheap car insurance quotes quotes available scam cheap california auto insurance almost had three-year policy Cheap Car Insurance Quote health

history NJ car insurance something better better off affordable car insurance quotes being said


Scroll to Top