Hagyomány már Szikszón, hogy a HELL cégcsoport támogatásával érkezik meg a Mikulás a település óvodásai és rászoruló gyerekek számára. Az idén december 4-én délután  3 órakor az Inkubátor Ház nagytermében tartották a Mikulás napi óvodás  rendezvényt, ahová a XIXO Mikulás is ellátogatott, természetesen ajándékokkal teli puttonnyal.

A rendezvényt Füzesséri József szikszói polgármester köszöntője nyitotta meg, ahol amellett, hogy nagy szeretettel üdvözölte az összegyűlt gyerekeket, szülőket, óvodai pedagógusokat, megköszönte a a XIXO márka mögött álló HELL ENERGY-nek a több mint 300 mikulás csomagot és a szórakoztató, interaktív  műsort, amelyet a miskolci 4 Dance formáció adott elő. Takács Lászlóné alpolgármester hangsúlyozta, hogy a település számára minden évben nagy segítség, hogy a település minden kisgyermekének tudnak mikulás ajándékkal és nagyon színvonalas műsorral szolgálni a HELL nagylelkű felajánlásával.

A rendezvényen két óvoda – a Szikszói Városi Egységes Óvoda és Bölcsőde, valamint a Bethánia Óvoda – kicsinyei  vettek részt. A szikszói nevelőszülők egyesülete által nevelt gyerekek is részesültek az adományból, de számukra a hétvégén  rendezett Mikulás napi ünnepségen osztották ki a csomagokat.Comment Off

( 1 ) Comment

Wow, that’s a really clever way of thinnikg about it!


Scroll to Top