Július 26-án, szombaton került sor az MVSz-LáriFári karitatív regattasorozat második állomására, a Down szindrómás gyermekek és családjuk élménynapjára.

A Hajógyári kikötőben a Balaton típusú hajók Regattájával egyidejűleg zajló esemény a Down Egyesülettel közös együttműködés keretei között valósult meg. Az eddigiekhez hasonlóan a LáriFári önkéntes csapata – ezúttal a Down Egyesület önkénteseivel közösen – színvonalas parti programokkal várta a gyerekeket. Az ügyességi és kreatív játékok mellett az egyik vendég édesanya levendulafonásra is megtanította az érdeklődőket.

A közös ebéd elfogyasztása közben felsorakoztak a kikötőben azok a vitorlás hajók, melyeknek kormányosai idejüket, energiájukat és szeretetüket nem sajnálva támogatják a balatoni karitatív vitorlázást. Többek között: a Tramontana, a Gemini, a Szia, a Magnum, a Nemere II., az Öthö, a Blöff, a Hoppá, a Fanni, az Elysium, a Jázmin, az Olympia, a Királylány, az MVM Primor, a Pax és az elmaradhatatlan Rosa. A Magnum hajó fedélzetén helyet kapó családokat Kurucz Sándor kormányos és legénysége XIXO üdítőkkel várta és kínálta, talán pont ezért választotta az MTVA Esély című műsorának a stábja is.

A vízen töltött és minden bizonnyal egy életre szóló élmények után a Balaton típusú hajók Regattájával közös eredményhirdetés zárta a napot. És ahogy az MVSz-LáriFári Regattáktól megszokhattuk: senki sem maradt érem nélkül a kikötőben.Comment Off

( 2 ) Comments

This article acheevid exactly what I wanted it to achieve.

Hot damn, loonikg pretty useful buddy.


Scroll to Top