A HELL ENERGY Magyarország Kft. által 2013 májusában bevezetett XIXO üdítőital család jótékonysági akciót hirdetett, melynek célja a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány támogatása. Idén a XIXO minden mosolygós fotó után 100 Ft-ot fizetett az alapítványnak. Az akció sikeres lezárását a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Gyermek-hematológiai osztály betegeinek karácsonyi műsora jelentette, a kampányban aktívan résztvevő Cserháti Tamara, Miss World Hungary 2012 adta át a támogatási összeget. 

Az akció alapötlete az volt, hogy egy mosoly nem kerül semmibe, mégis sokat érhet és gyerekeket gyógyíthat! A XIXO üdítőital márka egyedülálló jótékonysági kampánya a mosoly gyógyító erejét hívta segítségül, és a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány munkáját segítette így 2013-ban egymillió forinttal.

A mosolygyűjtés megmozgatta az országot. A fesztiválokra, rendezvényekre és sporteseményekre látogatók kivették szerves részüket a fotók készítéséből. Kicsik-nagyok egyaránt csatlakoztak. Voltak, akik komolyan, néhányan viccesen pózoltak. Az érdeklődők az ország számos pontján találkozhattak a XIXO mosolygyűjtő hostesseivel és csatlakozhattak a megmozduláshoz.

A XIXO nagy örömére szolgál, hogy sikerrel tudta megvalósítani a kitűzött célt és összegyűlt a 10 000 mosolygós fotó. Ez az összeg sok kis gyermek gyógyulását segítheti elő, akiknek nagy szüksége van a lelki támogatás mellett a pénzügyi segítségre is. A kampány legfőbb célkitűzése, hogy megkönnyítse a betegek körülményeit, hogy 100%-ban a gyógyulásra tudjanak összpontosítani.

A képek megtekinthetőek: www.mosoly.xixo.huComment Off

( 1 ) Comment

If I were a Teenage Mutant Ninja Turtle, now I’d say “Kbuaownga, dude!”


Scroll to Top