Nagy népszerűségnek örvendett a hétvégi The Color Run színes futóverseny, melyet első alkalommal rendeztek meg Magyarországon. Az 5 kilométeres táv kicsiknek és nagyoknak is teljesíthető volt, amely nem is igazán a futásról, hanem a jókedvről és jótékonyságról szólt. Ezrek színezték össze a nevezéskor kapott fehér pólójukat a kilométerenként felállított festékszóró pontokon. A természetes festékanyag senkit sem ijesztett meg, sőt volt, aki duplán-triplán is kért belőle.

A rendezvényen munkatársaink is a rajthoz álltak és pólójukon színesebbnél színesebb kompozíciókkal értek célba. Nemcsak a rendezvényen indulók, de a járókelők, érdeklődők és a futó ismerőseiket támogatók is megkóstolták a XIXO üdítőket. Hatalmas forgatag alakult ki a kóstoltató pult körül, nem is beszélve arról, mennyire örültek a célba érkezők a frissítőknek. Mosolykampányunk mosolygós fotóalbuma ezen a napon is tovább gyarapodott a leukémiás gyermekek számára.

https://youtu.be/YLlLvDuNP3QComment Off

( 1 ) Comment

I want to second the thrift stores and yard sales. But I also wanted to add this…be patient! Sometimes it takes a few trips before you “hit the ja81opt&#c22k; at a thrift store. That’s always been my experience. Recently, I stumbled across a yard sale where every item of clothing was 25 cents! Be patient and you’ll be able to make that $100 stretch extremely far! Have fun!


Scroll to Top