Az új XIXO üdítőitalok gyártója és forgalmazója, a Hell Energy Magyarország Kft. szponzori szerződést kötött a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klubbal a 2013-as évre.

A megállapodás értelmében a XIXO Jegesteák, XIXO Limonádék és XIXO ízesített vizek gondoskodnak a csapat és a szakmai stáb felfrissüléséről, a XIXO márka logója pedig megjelenik a klubhoz és a meccsekhez kapcsolódó kommunikációs felületeken.

A cég szóvivője, Tóth Eszter Anna elmondta, hogy a Hell Energy Magyarország Kft. életében a kezdetektől kiemelt szerep jutott a sportszponzorációnak és a tehetséges sportolók támogatásának; a HELL energiaitalok sikeréhez és évek óta tartó piacvezető szerepéhez is nagymértékben hozzájárult például a Forma1 és számos más sportág hazai és nemzetközi szintű támogatása. „Új márkánk, a XIXO esetében sem kívántuk megszakítani ezt a hagyományt. A termékbevezetés előkésztése a során, az Eurochallenge final four-ba jutás alkalmával figyeltünk fel a kosárcsapat fantasztikus teljesítményére és nagyon büszkék vagyunk, hogy mi is a négyszeres Magyar bajnok és négyszeres Magyar Kupa győztes Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub támogatói lehetünk. 12 éves kisfiam is kosárlabdázik, így szívügyem a sportág fejlődése, külön örömmel töltött el a vezetőség döntése.”

Tóth Zoltán, a klub ügyvezető igazgatója személyes köszönetét fejezte ki, és reméli, hogy hosszú távú és eredményes lesz a kapcsolat, hiszen mind a támogató magyar cég mind a csapat közös célja, hogy értéket közvetítsen.

Az együttműködés már most megkezdődik egy jótékonysági akció formájában: a XIXO Mosolygyűjtéshez a csapat játékosai is csatlakoznak, hiszen most az ő mosolygós fotóik is 100Ft-ot jelentenek a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak. A szombati mérkőzésen a szurkolóknak is lehetőségük lesz megkóstolni az új üdítőket, és mosolyukkal hozzájárulni az 1 millió forintos adomány összegyűjtéséhez.


Scroll to Top