Egy mosoly nem kerül semmibe, most mégis sokat ér és gyerekeket gyógyít! A XIXO üdítőital márka egyedülálló jótékonysági kampányt hirdet, mely a mosoly gyógyító erejét hívja segítségül, és a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány munkáját segíti egymillió forinttal. Az országos kampány keretében mosolygós fotókat gyűjtenek, melyek mindegyike 100 Ft-tal segíti a beteg gyermekek gyógyulását. A cél 10 000 fotó összegyűjtése a mosoly.xixo.hu oldalon. A nemes kezdeményezés mellé állt három kiváló magyar sportoló és három közéleti személyiség is, Nagy László kézilabdázó, Szécsi Zoltán vízilabdázó és Horváth Ákos, a Szolnoki Olaj kosárlabdázója, valamint Orosz Barbara népszerű műsorvezető, Szabó Zsófi színésznő és Sarka Kata is. Ők vállalták, hogy a kampány ideje alatt nagykövetként népszerűsítik a kezdeményezést és segítenek, hogy a támogatásra szánt összeg a beküldött fotók alapján minél előbb összegyűljön!

A Vinopolis Naphegy étteremben megrendezett tegnapi sajtótájékoztatón Tóth Eszter Anna, a cég szóvivője elmondta, hogy a XIXO üdítőitalokat gyártó és forgalmazó Hell Energy Magyarország Kft. eddig is számos jótékonysági akciót kezdeményezett. „A XIXO márka által képviselt életérzés – a belső harmónia, a mosolygás – nemcsak ránk, de környezetünkre is pozitív hatással van, a mosoly teremtő ereje pedig most kézzelfogható segítséget nyújt beteg gyermekek számára. Nem kell mást tennünk, mint beszereznünk egy palack XIXO üdítőt és ’közös’ mosolygós fotónkat feltölteni a mosoly- illetve adománygyűjtésre létrehozott weboldalra.” Mint elhangzott, a cég választása azért esett pont erre az alapítványra, mert a kisgyermekek küzdelme – akik néha felnőtteket meghazudtoló erőt és kitartást tanúsítanak – irigylésre méltó, és minden segítséget megérdemel. A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány személyes érintettségből jött létre, és több mint egy évtizede országosan számos családon segített eddig.

A jótékonysági akció arca Cserháti Tamara, Miss World Hungary győztes, aki örömmel mondott igent a felkérésre, hiszen nagyon is komolyan gondolja, hogy ’királynőként’ aktívan részt vegyen segítő szándékú kezdeményezésekben. Tamara mellett több híresség is csatlakozott ’nagykövetként’ az akcióhoz: Szabó Zsófi és Sarka Kata több tízezer fős rajongótáborukon keresztül, Orosz Barbara pedig Tűsarok című műsorában hívja fel a figyelmet a segítségnyújtásra. Kiváló sportolóink – Nagy Laci, Szécsi Zoli és Horváth Ákos – is ígéretet tettek, hogy csapatuk és szurkolóik által minél több mosolygós képet gyűjtenek az alapítvány munkájának támogatásához.
A XIXO üdítőitalok már egyre több áruházláncban és benzinkúton kaphatók, de számos rendezvényen és fesztiválon is megkóstolhatók majd a következő hónapokban, így aki segíteni akar, könnyen hozzájuthat az üdítőkhöz. Ráadásul a rendezvényeken autóra és biciklire ragasztható ’Mosolyogj rám!’ matricák is beszerezetők, melyekkel a közlekedésbe – ahol talán a legnagyobb szükség van a türelemre és pozitív hozzáállásra – is vihetünk egy kis vidámságot.

A sajtótájékoztatón készült videó:

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 1999-ben személyes érintettség révén jött létre, mivel az alapítók kislányát, Annát leukémiával diagnosztizálták. Az adó 1%-os felajánlásának köszönhetően országosan támogatják a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket, családjaikat és az Őket gyógyító centrumokat. Eddigi munkájuk erkölcsi elismerése, hogy egy szavazás alkalmával, az országban dolgozó gyermek-hematológus szakorvosok a rákos gyermekekkel foglalkozó civil szervezetek közül ezt az alapítványt választották a leghasznosabbnak.
www.remenyalapitvany.hu
www.facebook.com/veledvagyok

A XIXO üdítőitalok a legmagasabb minőségi standard betartása mellett készülnek Európa egyik legmodernebb palackozó üzemében, a Borsod megyei Szikszón. A XIXO védjegyek és a ’XIXO Quality’ megjelölés kiemelten magas minőséget garantálnak: a teljes portfólió szigorú minőségellenőrzésen átesett, válogatott, elsőrangú alapanyagokból, természetes ásványvíz felhasználásával készül, mesterséges színezéket nem tartalmaz, a hosszú minőség-megőrzési idő pedig passztőrözéssel biztosított. A termékek gyártója és forgalmazója, a magyar energiaital piacot évek óta vezető Hell Energy Magyarország Kft. A jeges teákból, limonádékból és ízesített vizekből álló versenyképes, prémium magyar termékek a minőség és egyedi ízek védjegyével kívánják színesíteni a hazai – többnyire multinacionális cégek által uralt – üdítőital piacot.
www.xixo.hu
www.facebook.com/xixodrinks
mosoly.xixo.huComment Off

( 1 ) Comment

, ” I will never leave you nor forsake you.” He is in every trial and to worship him from the heart is the whole meaning of the gospel. I love you God my redeemer. Thank you for sending your beloved Son to me1o8-d&#G2.7;s Scribe Roger


Scroll to Top