XIXO minőség és a vállalat

Az üzem


A kiváló minőségű XIXO üdítőitalok, amelyek 2016-ra már a magyar piac meghatározó szereplőivé váltak, a szikszói üzemünkben készülnek. Az italokat csúcstechnológiát képviselő egyedülálló német gépsoron, úgynevezett aszeptikus térben palackozzák, az élelmiszeripari termékekre vonatkozó legmagasabb szintű – FSSC 22000 – minőségbiztonsági szabvány maximális betartásával. A töltőüzemet a ‘Strategic Manufacturing Awards’ ‘Globális és Világszínvonalú Gyártás’ kategóriájában Európa top 3 gyára közé választották.

A zöldmezős projekt 11 hektárnyi területen, 7 000 négyzetméteres gyárban, egyedülálló palackozó gépsorokkal jött létre. A PET töltősor napi kapacitása 480 ezer palack, míg a fémdobozos töltősoroké napi 2 millió doboz. A cégcsoport 2017-re felépíti saját alumínium italdoboz gyárát Szikszón, mellyel stratégiai pozíciót szerez meg az üdítőitalgyártás területén a régióban.

XIXO minőség


A XIXO a magyar üdítőital piac fiatal, sikeres szereplője. A márka 2013-ban indult hódító útjára, majd 3 éven belül a magyar piac meghatározó szereplőjévé vált. Az egyik legfontosabb küldetése, hogy kiváló minőségű magyar terméket biztosítsunk a hazai fogyasztóknak. Az üdítőitalok kedvelői a minőséget a márkával kötik össze. Minden XIXO termék Európa egyik legmodernebb palackozóüzemében készül. A cég büszkesége, a ‘Strategic Manufacturing Awards’ ‘Globális és Világszínvonalú Gyártás’ kategóriájában Európa top 3 gyára közé választott szikszói gyár.

Első osztályú alapanyagokat felhasználásával készülő termékek a gyártás során szigorú ellenőrzési rendszeren mennek keresztül. A gyártási folyamat teljes mértékben automatizált és aszeptikus szűrőkkel felszerelt zárt térben folyik, így biztosítva a fokozott sterilizálást Az üzemünk a legmagasabb szintű élelmiszer biztonsági – FSSC 22000 – minőségbiztonsági szabványnak megfelel.


         
Scroll to Top