Roppant izgalmas szezont tudhat eddig háta mögött a XIXO termékeivel frissülő Magnum Sailing Team, és az idénynek még koránt sincs vége!

Júliusban Csopakon rendezték meg az EGIS Kupát, ahol több mint 300 versenyző vívott izgalmas futamokat a „magyar tengerben”. A nagysikerű balatoni rendezvényen a Magnum Nautic 370 elnevezésű hajó legénysége az élmezőnyben, harmadikként ért célba. A nagy melegben a XIXO teák kiváló hűsítőként szolgáltak a vitorlásoknak.

Balatonföldváron, a Magyar Bajnokságon a Nautic 370 Run hajóosztály 10 egysége indult. A vitorlássport legrangosabb versenyén a Magnum óriási csatában magyar bajnok lett, így valóra válhatott a legénység egyik régi, dédelgetett álma.

Az eddig teljesített 14 verseny ellenére, még több megmérettetés is vár a Magnum csapatára, mint például a Jegesmedve Kupa, a Dér Kupa, vagy az Ősz Kupa.

Az egymást érő viadalok mellett, természetesen több jótékonysági regattára is szorított időt idén a Magnum Sailing Team. A Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesületének kis csapata, illetve az SOS Gyermekfalu lakói egész napos, élményekben teli napot tölthettek a Magnumon.

 


Scroll to Top