2017. augusztus 03. A héten elrendelt legmagasabb fokú hőségriadóra tekintettel, augusztus 3-4-én 14-16 óráig üdítőosztást tart a Baptista Szeretetszolgálat Budapesten, a WestEnd bevásárlóközpont előtt.

Rendkívüli hőhullám érte el hazánkat augusztus elején. A hőség elől, aki teheti, vízpartra menekül, de nem mindenki ilyen szerencsés. Azok számára, akik Budapest városában kénytelenek eltölteni ezeket a forró napokat, a Baptista Szeretetszolgálat és a XIXO márka üdítőosztást szervezett, hiszen mint tudjuk, az egyik legfontosabb óvintézkedés ilyenkor a megfelelő mennyiségű folyadékpótlás.

A szeretetszolgálat önkénteseinek munkáját két XIXO-s hostess segíti a WestEnd főbejáratánál. A nagy hőségben a városban rekedők felfrissülését nem kevesebb mint 23.000 darab XIXO Cola biztosítja!

Nem először érkezett idén afriakai eredetű, forrő levegő hazánkba. A kánikulára való tekintettel a Baptista Szeretetszolgálat már július 20-án is tartott a WestEnd előtt italosztást, a XIXO-val karöltve. A rendkívül meleg időben rengeteg hűsítő ital gazdára talált a felfrissülni vágyók körében: a jótékonykodást a HELL ENERGY Magyarország Kft. támogatta 10.000 darab, fruktózzal és sztíviával készülő, tartósítószermentes XIXO Cola felajánlásával.

 

 


Scroll to Top